Tijdelijk huren Lisse

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Lisse wel!
Lisse
Lisse
Tijdelijke huurwoning in Lisse
Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Lisse woning antikraak Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Lisse en wil… Meer informatie
anno
1961
 m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Lisse

woning antikraak
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers
Ben je op zoek naar woonruimte in Lisse en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de Zeeheldenwijk.
Ook met weinig tijd kun je al helpen!
Voor dit fijne appartement in Lisse zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.
We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.
Over deze woning
Dit ruime appartement met centrale ligging komt beschikbaar in combinatie met vrijwilligerswerk. Met dit leuke appartement beschik je over je eigen berging en balkon. Daarnaast heeft het appartement een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers.
Over de locatie
Het appartement ligt dichtbij veel verschillende voorzieningen. Of je nu behoefte hebt aan een sportcentrum, een supermarkt, eet- en drinkgelegenheden of je wilt gewoon lekker shoppen, het is allemaal in de buurt en te bereiken op 10 minuten loopafstand.
Ook met de auto of het openbaar vervoer zit je hier goed. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur en diverse bushaltes op loopafstand.
Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder
Vanaf het balkon kijk je uit over de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Deze Ringvaart vormt de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland. Lisse ligt in Zuid-Holland. Naast de unieke ligging van het appartement aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder bevindt de woning zich ook op korte afstand van de Keukenhof. Hier komen jaarlijks meer dan een miljoen tulpen, narcissen en hyacinten ten bloei.
Maandelijkse kosten
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er € 112,20 aan servicekosten in rekening gebracht.
Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.
Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan de Zeeheldenwijk!

Club van vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger