Huurwoning Middenmeer

tijdelijk huren

Torenstraat 27

Samenvatting

Eengezinswoningen in de kop van Noord-Holland Midden in de Wieringermeerpolder in de gemeente Hollandse Kroon vind je Middenmeer. En daar hebben… Meer informatie ↓
€ 382,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 190,- 
anno
1947
m2
87
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Eengezinswoningen in de kop van Noord-Holland

Midden in de Wieringermeerpolder in de gemeente Hollandse Kroon vind je Middenmeer. En daar hebben we nu een aantal zeer complete beschikbaar. Ben je op zoek naar woonruimte in de Kop van Noord-Holland? Lees dan snel verder.

Deze woonruimtes zijn gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Ze zijn van alle gemakken voorzien en hebben naast keuken ook een bijkeuken en separaat toilet. Naast de drie slaapkamers beschikt het huis ook over een zolder. Helemaal af dus!

Het huis heeft zowel een voor als achtertuin. Het is wel een vereiste dat je er voor zorgt dat deze op orde blijven. Dus een beetje groene vingers heb je wel nodig.

Parkeren en vervoer in Middenmeer

Hoewel Middenmeer in de polder ligt, is de A7 die Amsterdam met Groningen verbindt, op nog geen 3 minuten afstand snel te bereiken. Het voordeel is dat je jouw auto lekker voor je eigen huis kunt parkeren. En dat is helemaal gratis.

Geen auto? De buslijn van Hoorn naar Den Helder vind je op 4 minuten loopafstand. Dat is eigenlijk net zover als de supermarkt.

De straat kijkt uit op de kerktoren van de Hervormde Kerk die weer vlak naast de kanalen ligt. Je krijgt een mooi overzicht in onderstaande drone video.

Interveste

Wat kost wonen in Middenmeer bij Gapph?

We kunnen hier simpel over zijn: je betaalt per maand een schijntje van wat je normaal gesproken zou betalen bij huren in de vrije sector. Daar kleeft uiteraard dan ook een nadeel aan, het gaat hier om tijdelijk verhuur. Aangezien we dit naleven volgens de Leegstandwet, mag je hier zes maanden wonen, gegarandeerd. Je betaalt bij de huur van € 381,72 per maand een bedrag van nog geen euro aan servicekosten, voor de glasverzekering.

TIP: Het is ook mogelijk hier Huurtoeslag voor aan te vragen bij de Belastingdienst. Daarmee wordt de woonruimte nog betaalbaarder! Wij kunnen uiteraard niet bepalen of je hier voor in aanmerking komt.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod