Tijdelijk huren Noordwijkerhout

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Hendrik-Ido-Ambacht
Sassenheim
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Noordwijkerhout
Samenvatting
Deze ruime eengezinswoning met woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en drie slaapkamers beschikt over een voor- en achtertuin met poort. De… Meer informatie
anno
1986
 m2
124
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze ruime eengezinswoning met woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en drie slaapkamers beschikt over een voor- en achtertuin met poort. De woning wordt aangeboden op basis van tijdelijke verhuur en is gelegen op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout.

Over Noordwijkerhout

Op een paar kilometer afstand van het Noordzeestrand ligt Noordwijkerhout. De plaats is bekend om zijn prachtig gekleurde tulpenvelden die tot de verre verte zichtbaar zijn. Noordwijkerhout, ook wel 'Hart van de bollenstreek" genoemd, is tevens de thuishaven van het wereldwijd fameuze evenement: Het Bloemencorso.

Maandelijkse kosten

De kale huur van deze woning bedraagt € 650,- per maand. Voor gas, water en elektra wordt een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 130,- per maand in rekening gebracht.

HUURTOESLAG?
Het is mogelijk dat je recht hebt op huurtoeslag als je hier gaat wonen. Bereken je huurtoeslag op de website van De Belastingdienst.


Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger