Samenvatting
Over deze huurwoningen Bij deze studio's gaat het om een combinatie van wonen en meehelpen met klusjes in en rondom… Meer informatie
€ 595,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1976
 m2
72
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Over deze huurwoning

Over deze huurwoningen

Bij deze studio's gaat het om een combinatie van wonen en meehelpen met klusjes in en rondom het pand. Het betreft 2-kamer studio's met eigen keuken en badkamer. De woning beschikt verder over een balkon met uitzicht op een park. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid. 


Bereikbaarheid

Oegstgeest is gelegen op een steenworp afstand van Leiden. De bruisende studentenstad Leiden is bereikbaar via bus of fiets zodat je makkelijk de stad kan gaan ontdekken. Voor een dagje aan zee hoef je niet ver te reizen met Katwijk en Noorwijk binnen handbereik via de N206. Met de A44 en A4 sta je in een klein half uurtje in Amsterdam voor een gezellig dagje uit. Er is in de nabije omgeving dus genoeg te doen.

Over de woonomgeving

Oegstgeest is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de rijn en Oegstgeesterkanaal. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in verschillende meren en plassen in de buurt. Museum Corpus is een van de grote aandachtstrekkers, hier kun je een geweldige reis door het menselijk lichaam maken. Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. Het dorp heeft verschillende supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Met genoeg sport en cultuur mogelijkheden aan je voeten hoef je nooit stil te zitten.

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks €595,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van €144,-. In de servicekosten zitten o.a. de stookkosten en de waterkosten inbegrepen.
Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger