Huurwoning Oegstgeest


tijdelijk huren

Narcissenlaan 36

Samenvatting

Over deze huurwoningen Bij deze studio's gaat het om een combinatie van wonen en meehelpen met klusjes in en rondom… Meer informatie ↓
€ 595,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 319,- 
anno
1976
m2
72
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze huurwoningen

Bij deze studio's gaat het om een combinatie van wonen en meehelpen met klusjes in en rondom het pand. Het betreft 2-kamer studio's met eigen keuken en badkamer. De woning beschikt verder over een balkon met uitzicht op een park. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid

Oegstgeest is gelegen op een steenworp afstand van Leiden. De bruisende studentenstad Leiden is bereikbaar via bus of fiets zodat je makkelijk de stad kan gaan ontdekken. Voor een dagje aan zee hoef je niet ver te reizen met Katwijk en Noorwijk binnen handbereik via de N206. Met de A44 en A4 sta je in een klein half uurtje in Amsterdam voor een gezellig dagje uit. Er is in de nabije omgeving dus genoeg te doen.

Over de woonomgeving

Oegstgeest is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de rijn en Oegstgeesterkanaal. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in verschillende meren en plassen in de buurt. Museum Corpus is een van de grote aandachtstrekkers, hier kun je een geweldige reis door het menselijk lichaam maken. Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. Het dorp heeft verschillende supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Met genoeg sport en cultuur mogelijkheden aan je voeten hoef je nooit stil te zitten.

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 595,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 144,-. In de servicekosten zitten o.a. de stookkosten en de waterkosten inbegrepen.


Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod