Samenvatting
Deze twee-onder-een-kapwoning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². De woning beschikt aonder andere over een woonkamer, een keuken,… Meer informatie
€ 530,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
 m2
80
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Over deze huurwoning

Deze twee-onder-een-kapwoning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². De woning beschikt aonder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Hou je van tuinieren? Dan zit je hier goed, want je eigen achtertuin sluit ook nog eens direct aan op de moestuinen van Poortugaal.

In de wijk kennen de mensen elkaar goed en de mensen in de buurt zijn altijd in voor een praatje (zo merkten wijzelf al snel toen we in de buurt liepen). Het is een zeer sociale wijk dus.

Over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied.
Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek.

Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd tot de gemeente Albrandswaard.

Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.
Interveste Poortugaal van boven

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 530,-.
De servicekosten bedragen € 1,56 per maand (dit is exclusief gas, water en elektra).

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger