Tijdelijk huren Poortugaal

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Poortugaal wel!
Meer info

Samenvatting

Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². Dit is verdeeld tussen 2 verdiepingen en in sommige gevallen… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
69
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². Dit is verdeeld tussen 2 verdiepingen en in sommige gevallen heb je ook nog toegang tot een vlizozolder.

Begane grond

Op de begane grond kom je de woonruimte via de hal binnen. Hier vind je direct de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De woonruimte loopt van de voorkant tot de achterkant van de woning. Door de open indeling op de benedenverdieping kun je vanuit de woonkamer direct doorlopen naar de keuken. Deze is van vele kastjes voorzien en aan bergruimte kom je dus zeker niets tekort. In de trappenkast die via de woonkamer te openen is ook nog meer dan genoeg ruimte om jouw stofzuiger en voorraad te plaatsen. Via de bijkeuken kun je de badkamer of de tuin betreden. 

Eerste verdieping

Volg je de trap naar boven dan kom je uit op de overloop. De overloop geeft je toegang tot 3 grote slaapkamers. Zijn 3 slaapkamers te veel? Dan kun je altijd een kamer omtoveren naar werkruime of kledingkast. Bij sommige woningen vind je op de eerste verdieping ook nog de vlizotrap die naar zolder leidt. 

In de wijk kennen de mensen elkaar goed en de mensen in de buurt zijn altijd in voor een praatje (zo merkten wijzelf al snel toen we in de buurt liepen). Het is een zeer sociale wijk dus.

Over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied.

Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.
IntervestePoortugaal van boven

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 500,-.
De servicekosten bedragen € 1,56 per maand (dit is exclusief gas, water en elektra).

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod