Tijdelijk huren Poortugaal

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Poortugaal wel!
Meer info

Samenvatting

Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken,… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
69
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

In de wijk kennen de mensen elkaar goed en de mensen in de buurt zijn altijd in voor een praatje (zo merkten wijzelf al snel toen we in de buurt liepen). Het is een zeer sociale wijk dus.

Over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied. Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek. Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd tot de gemeente Albrandswaard.

Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.

IntervestePoortugaal van boven

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 500,-.
De servicekosten bedragen € 1,56 per maand (dit is exclusief gas, water en elektra). Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod