Huurwoning Poortugaal


tijdelijk huren

Kerkachterweg 31

Samenvatting

Over deze woning deze zeer leuke eengezinswoning in Poortugaal heeft een oppervlakte van circa 80m². De woning beschikt onder andere… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 262,- 
anno
1948
m2
73
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

deze zeer leuke eengezinswoning in Poortugaal heeft een oppervlakte van circa 80m². De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een achtertuin met een schuurtje, waar gemakkelijk je fiets kunt stallen.

De locatie van de woning is perfect. De mensen in de wijk kennen elkaar goed en zijn eigenlijk altijd wel in voor een praatje. Het is een zeer sociale wijk dus.

Over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied.

Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek. Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd tot de gemeente Albrandswaard.

Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt. De dichtstbijzijnde supermarkt en het centrum van Poortugaal ligt op 6 minuten lopen van de woning.

IntervestePoortugaal van boven

Maandelijkse kosten

Wil jij hier graag wonen? Dat snappen we! De maandelijkse kosten voor deze woning bedragen € 530,-. De servicekosten bedragen € 1,56 per maand (dit is exclusief gas, water en elektra).

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod