Huurwoning Rijssen


tijdelijk huren

Nassaustraat 2

Samenvatting

In Rijssen komt een gelijkvloerse tijdelijke huurwoning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een… Meer informatie ↓
€ 425,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In Rijssen komt een gelijkvloerse tijdelijke huurwoning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer.

Verder beschikt de woning over een voor- en achtertuin waar je naar hartenlust kan tuinieren. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheden aanwezig zijn in de straat. Om je een idee te geven van de indeling van de woonruimte is er een plattegrond toegevoegd van een vergelijkbare woning.

In de omgeving van de huurwoning

De twee-onder-een-kapwoning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een parkje. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

IntervesteRijssen vanuit de lucht

Meer over Rijssen

Misschien heb je nog niet eerder van Rijssen gehoord en daarom vertellen we je graag wat er allemaal te doen is in dit oude stadje. De oudste vermelding van Rijssen stamt namelijk al uit 1188. In vroegere jaren bloeide de stad op door de textiel en jute-industrie. Tegenwoordig staat Rijssen bekend om de bouwnijverheid en transportsector. Sinds 2001 hoort Rijssen bij de Sallandse gemeente Holten en dat hoort weer bij de regio Twente. De stad wordt ook wel "Poort van Twente" genoemd. Rijssen heeft een eigen dialect: dit wordt het Twents-Graafschap genoemd. Zoals in menig stadje kent Rijssen vele sport- en muziekverenigingen.

Musea in Rijssen

Je vindt er twee musea: het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum. Maar zeker noemenswaardig is het toeristische treintje wat rijdt op het Rijssens Leemspoor. Op dit smalspoor werd vroeger leem vervoerd voor de steenfabrieken in de omgeving. Tegenwoordig houden vrijwilligers het museumspoor in stand en kun je meerijden op de stoomlocomotief en vele andere treintjes.

IntervesteRijssens Leemspoor

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je per maand € 425,- exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimt

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod