Samenvatting
In Rijssen komt een gelijkvloerse tijdelijke huurwoning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een… Meer informatie
anno
1959
 m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Over deze huurwoning

In Rijssen komt een gelijkvloerse tijdelijke huurwoning beschikbaar van ongeveer 50m². De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer.

Verder beschikt de woning over een voor- en achtertuin waar je naar hartenlust kan tuinieren. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheden aanwezig zijn in de straat. Om je een idee te geven van de indeling van de woonruimte is er een plattegrond toegevoegd van een vergelijkbare woning.

In de omgeving van de huurwoning

De twee-onder-een-kapwoning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een parkje. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

Interveste Rijssen vanuit de lucht

Meer over Rijssen

Misschien heb je nog niet eerder van Rijssen gehoord en daarom vertellen we je graag wat er allemaal te doen is in dit oude stadje. De oudste vermelding van Rijssen stamt namelijk al uit 1188. In vroegere jaren bloeide de stad op door de textiel en jute-industrie. Tegenwoordig staat Rijssen bekend om de bouwnijverheid en transportsector. Sinds 2001 hoort Rijssen bij de Sallandse gemeente Holten en dat hoort weer bij de regio Twente. De stad wordt ook wel "Poort van Twente" genoemd. Rijssen heeft een eigen dialect: dit wordt het Twents-Graafschap genoemd. Zoals in menig stadje kent Rijssen vele sport- en muziekverenigingen.

Musea in Rijssen

Je vindt er twee musea: het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum. Maar zeker noemenswaardig is het toeristische treintje wat rijdt op het Rijssens Leemspoor. Op dit smalspoor werd vroeger leem vervoerd voor de steenfabrieken in de omgeving. Tegenwoordig houden vrijwilligers het museumspoor in stand en kun je meerijden op de stoomlocomotief en vele andere treintjes.

Interveste Rijssens Leemspoor

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je per maand €425,- exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimt

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger