Huurwoning Roermond


tijdelijk huren

Beukenlaan 5

Samenvatting

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is separaat van de woonkamer.… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
m2
86
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.

De keuken is separaat van de woonkamer. De woning beschikt over een achtertuin en een voortuin waar je heerlijk kan vertoeven nu de zomer in aantocht is. Verder is er een vlizozolder aanwezig. Handig om je spullen te kunnen opbergen!

In de tuin vind je een schuurtje om je fiets of gereedschap veilig op te bergen.

Over de omgeving

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft.

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

IntervesteRoermond

Maandelijkse kosten 

De maandelijkse kosten bedragen € 525,00De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je € 2,15 aan servicekosten. 

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod