Huurwoning Roermond


tijdelijk huren

Schepen van der Portenstraat 172

Samenvatting

Tijdelijk huren in Roermond! Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.Gelegen in Roermond krijgen… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 218,- 
anno
1966
m2
71
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijk huren in Roermond!

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.

Gelegen in Roermond krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 71m². Het appartementencomplex is gebouwd in het jaar 1966. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en een douche- en toiletruimte. Bovendien is voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

De ligging van het appartement in Roermond

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft.

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Een impressie van wonen in Roermond

We snappen dat je benieuwd bent naar Roermond en we kunnen er ook heel veel over vertellen, maar misschien kunnen we het je beter laten zien. Hieronder bekijk je de prachtige beelden:

IntervesteRoermond vanuit de lucht

Wat kost wonen in Roermond bij Interveste?

De maandelijkse kosten bedragen € 420,-. De kosten zijn exclusief water, elektra en de gaskosten voor het koken. Voor deze woning betaal je € 111,72,- aan servicekosten, inclusief blokverwarming.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Interveste screent de kandidaten op basis van reactiesnelheid en een volledig documentendossier. Zorg dus dat je profiel helemaal compleet is om het meest kans te maken op deze woonruimte. Dit geldt voor alle woonruimtes binnen Interveste.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod