Samenvatting
Over de woning De eengezinswoning vereist nog enige aandacht van de nieuwe bewoner. Momenteel ligt er nog geen vloer in… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1946
 m2
100
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Over deze huurwoning

Over de woning

De eengezinswoning vereist nog enige aandacht van de nieuwe bewoner. Momenteel ligt er nog geen vloer in de woning en kunnen de muren nog een opknapbeurt gebruiken. Dit is geen probleem voor je? Lees dan verder!

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is separaat van de woonkamer. De woning beschikt over een achtertuin en een voortuin waar je heerlijk kan vertoeven nu de zomer in aantocht is. Verder is er een vlizozolder aanwezig. Handig om je spullen te kunnen opbergen! 

Over de omgeving 

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Maandelijkse kosten 

De maandelijkse kosten bedragen €525,00. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je €2,15 aan servicekosten. 

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger