Tijdelijk huren Roermond

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Roermond wel!
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Roermond

Samenvatting

Over de woning De eengezinswoning vereist nog enige aandacht van de nieuwe bewoner. Momenteel ligt er nog geen vloer in… Meer informatie ↓
anno
1946
m2
100
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Over de woning

De eengezinswoning vereist nog enige aandacht van de nieuwe bewoner. Momenteel ligt er nog geen vloer in de woning en kunnen de muren nog een opknapbeurt gebruiken. Dit is geen probleem voor je? Lees dan verder!

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is separaat van de woonkamer. De woning beschikt over een achtertuin en een voortuin waar je heerlijk kan vertoeven nu de zomer in aantocht is. Verder is er een vlizozolder aanwezig. Handig om je spullen te kunnen opbergen! 

Over de omgeving 

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Interveste

Maandelijkse kosten 

De maandelijkse kosten bedragen € 525,00De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je € 2,15 aan servicekosten. 

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod