Tijdelijk huren Rotterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Rotterdam wel!
Meer info

Samenvatting

In Delfshaven te Rotterdam is dit ideaal gesitueerde appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van ongeveer 22m²… Meer informatie ↓
€ 491,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1928
m2
57
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Delfshaven te Rotterdam is dit ideaal gesitueerde appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van ongeveer 22m² en er zijn twee slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 17m² en de andere slaapkamer heeft een oppervlakte van 10m². De keuken is separaat van de woonkamer.

In de de straat + omliggende straten is het betaald parkeren.

IntervesteRotterdam van boven

Wonen in Rotterdam

De tijdelijke huurwoning bevindt zich in de wijk Delfshaven. Delfshaven is één van de weinige plekken in Rotterdam die bespaard zijn gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de oude karakteristieke panden die je hier tegenkomt tijdens een wandeling door de wijk. Op slechts enkele minuten wandelen sta je midden in het park waar je heerlijk van al het groen kan genieten. Op nog geen 10 min. lopen van de woning bevindt zich metrostation Coolhaven, vanuit hier kun je alle plekken in Rotterdam eenvoudig bereiken. Ook de supermarkt en overige winkels bevinden zich op loopafstand. Ideaal!

Maandelijkse kosten

De maandelijkse huurkosten bedragen € 491,37. Hierbij komt een klein bedrag van € 15,25 per maand aan servicekosten. Alleen met een Mijn Interveste-account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod