Samenvatting
In Delfshaven te Rotterdam is dit ideaal gesitueerde appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van ongeveer 22m²… Meer informatie
€ 491,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1928
 m2
57
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Over deze huurwoning

In Delfshaven te Rotterdam is dit ideaal gesitueerde appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van ongeveer 22m² en er zijn twee slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 17m² en de andere slaapkamer heeft een oppervlakte van 10m².  De keuken is separaat van de woonkamer. 

In de de straat + omliggende straten is het betaald parkeren.


Wonen in Rotterdam

De tijdelijke huurwoning bevindt zich in de wijk Delfshaven. Delfshaven is één van de weinige plekken in Rotterdam die bespaard zijn gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de oude karakteristieke panden die je hier tegenkomt tijdens een wandeling door de wijk. Op slechts enkele minuten wandelen sta je midden in het park waar je heerlijk van al het groen kan genieten. Op nog geen 10 min. lopen van de woning bevindt zich metrostation Coolhaven, vanuit hier kun je alle plekken in Rotterdam eenvoudig bereiken. Ook de supermarkt en overige winkels bevinden zich op loopafstand. Ideaal! 

Maandelijkse kosten

De maandelijkse huurkosten bedragen € 491,37. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 15,25. Alleen met een Mijn Interveste-account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger