Tijdelijk huren Rotterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

In Lombardijen heeft Interveste beschikbaar aanbod. Het betreft hier een ruim appartement van maar liefst twee woonlagen. Het appartement beschikt… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
70
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   2e toilet

Meer informatie

In Lombardijen heeft Interveste beschikbaar aanbod. Het betreft hier een ruim appartement van maar liefst twee woonlagen. Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van ongeveer 70m². De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en een tweede toilet! Aan de achterzijde van het appartementencomplex is er een mogelijkheid om de auto (vrij) te parkeren.

Club van Vrijwilligers

Voor deze woning zijn wij specifiek op zoek naar bewoners die graag hun steentje willen bijdragen in de wijk. Hoe vaak jij als vrijwilliger aan de slag gaat en wat je gaat doen, stemmen we samen af. Er wordt wel van je verwacht dat jij je met enige regelmaat inzet als vrijwilliger, anders vragen wij je om niet te reageren op deze woonruimte.

Over de omgeving

IntervesteRotterdam Lombardijen vanuit de lucht

De appartementen bevinden zich boven een aantal winkels zoals een kleine supermarkt en een bakker. Ideaal wanneer je wat vergeten bent te halen of om op de zondagochtend even een vers ontbijtje van de bakker te halen! De woning is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zitten zowel de bus- en tramhalte om de hoek van de straat en ben je binnen 10 minuten lopen op het treinstation Rotterdam Lombardijen. Het centrum van Rotterdam is makkelijk met de fiets te bereiken. Moet je met de auto op pad, dan sta je binnen twee minuten op de snelweg!

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten van de woning zijn € 450,- Dit is exclusief gas, water en elektra. Verder worden er servicekosten in rekening gebracht van € 20,50 per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod