Samenvatting
In Lombardijen heeft Interveste beschikbaar aanbod. Het betreft hier een ruim appartement van maar liefst twee woonlagen. Het appartement beschikt… Meer informatie
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
 m2
70
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   2e toilet

Over deze huurwoning

In Lombardijen heeft Interveste beschikbaar aanbod. Het betreft hier een ruim appartement van maar liefst twee woonlagen. Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van ongeveer 70m². De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en een tweede toilet! Aan de achterzijde van het appartementencomplex is er een mogelijkheid om de auto (vrij) te parkeren. 

Club van Vrijwilligers

Voor deze woning zijn wij specifiek op zoek naar bewoners die graag hun steentje willen bijdragen in de wijk. Hoe vaak jij als vrijwilliger aan de slag gaat en wat je gaat doen, stemmen we samen af. Er wordt wel van je verwacht dat jij je met enige regelmaat inzet als vrijwilliger, anders vragen wij je om niet te reageren op deze woonruimte. 

Over de omgeving

Interveste Rotterdam Lombardijen vanuit de lucht

De appartementen bevinden zich boven een aantal winkels zoals een kleine supermarkt en een bakker. Ideaal wanneer je wat vergeten bent te halen of om op de zondagochtend even een vers ontbijtje van de bakker te halen! De woning is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zitten zowel de bus- en tramhalte om de hoek van de straat en ben je binnen 10 minuten lopen op het treinstation Rotterdam Lombardijen. Het centrum van Rotterdam is makkelijk met de fiets te bereiken. Moet je met de auto op pad, dan sta je binnen twee minuten op de snelweg!

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten van de woning zijn €450,- Dit is exclusief gas, water en elektra. Verder worden er servicekosten in rekening gebracht van €20,50 per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger