Tijdelijk huren Rotterdam

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woning in Rotterdam wel
Rotterdam
Rotterdam
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Rotterdam
Samenvatting
Deze studio beschikt over een woon-/slaapkamer, keukenblok, toiletruimte en doucheruimte. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Tevens… Meer informatie
anno
1955
 m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze studio beschikt over een woon-/slaapkamer, keukenblok, toiletruimte en doucheruimte. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Tevens is er bij het complex voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wonen in Rotterdam Ommoord

De tijdelijke huurwoning bevindt zich in een voormalig zorgcomplex in Rotterdam Ommoord. Op loopafstand vind je Winkelcentrum Binnenhof. Winkels als Kruidvat, Lidl, Aldi, Hema, een slagerij, kappers, opticien: alles is mooi verzameld. Ook is Binnenhof een halte van de metro die je brengt naar Rotterdam Blaak, Schiedam of als Binnenhof te weinig winkels voor je heeft: Rotterdam Alexander. Hier vind je maar liefst 140 winkels!

Maar ook als je meer een buitenmens bent voldoet Rotterdam Ommoord. Voor de woonflat ligt een groen park en recreatiegebied Zevenhuizerplas en de Rottemeren vind je ook in de buurt.

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 370,- per maand. Dit is exclusief € 152,- aan servicekosten. De servicekosten zijn inclusief stookkosten, gas, water en elektra.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Rotterdam gefilmd met drone


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger