Tijdelijk huren Sassenheim

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Sassenheim wel
Sassenheim
Meer info
Samenvatting
Deze woning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden… Meer informatie
€ 365,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1921
 m2
87
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze huurwoning

Deze woning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt.

Met een oppervlakte van 87m² heb je een prachtige woning. De woning is opgedeeld in 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, de keuken, een kantoor, de binnen berging en een toilet. Boven heb je de badkamer en 3 ruime slaapkamers. Als kers op de taart heb je nog een eigen tuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Parkeren zal ook zeker geen probleem zijn. Voor de woning heb je genoeg plek om de auto aan de straat kwijt te kunnen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten van de huurwoning

De maandelijkse kosten bedragen € 364,99. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 1,00. 

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Interveste Sassenheim van boven

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger