Huurwoning Sassenheim

woning antikraak

Samenvatting

Goed nieuws als je op zoek bent naar een woning in de gemeente Teylingen. Er komt namelijke een nieuwe woonruimte… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Goed nieuws als je op zoek bent naar een woning in de gemeente Teylingen. Er komt namelijke een nieuwe woonruimte aan in Sassenheim. Het gaat om een benedenwoning in een straat waar we meerdere woonruimtes beheren.

Zo ziet de ruimte er (ongeveer) uit

De douche is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar, verderop in de hal vind je het toilet.

Deze woonruimte is een goede optie om te gaan samenwonen met een goede vriend of vriendin. Ieder heeft er een eigen slaapkamer. Ook als stel is het een prachtige kans om te starten. De woonruimte mag uiteraard ook alleen bewoond worden.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Bereikbaarheid van Sassenheim

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven
Sassenheim van boven

Wat kost wonen in Sassenheim via Interveste?

Voor deze benedenwoning betaal je € 75 per persoon per maand als je hier samen gaat wonen. Ga je hier alleen wonen? Dan betaal je € 100,- per maand. Dat is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Ook betaal je maandelijks een vast bedrag van € 12,35 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod