Tijdelijk huren Sassenheim

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sassenheim wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

In 'Sassem' is een tijdelijke beneden-/bovenwoningen beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m² en beschikt onder andere… Meer informatie ↓
€ 381,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

In 'Sassem' is een tijdelijke beneden-/bovenwoningen beschikbaar. De woonruimte heeft een
oppervlakte van ongeveer 50 m² en beschikt onder andere over een woonkamer, en minimaal één slaapkamer. De benedenwoning beschikt over een eigen tuin.
De douche is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar en verderop in de hal vind je een toilet.

Deze woonruimte is een goede optie om te gaan samenwonen met een goede vriend of vriendin. Ieder heeft er een eigen slaapkamer. Ook als stel is het een prachtige kans om te starten. De woonruimte mag uiteraard ook alleen bewoond worden.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 381,36 per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 12,35 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.


Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod