Tijdelijk huren Sassenheim

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Sassenheim wel!
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Sassenheim

Samenvatting

Net binnen: huurwoning Sassenheim Deze tijdelijke huurwoning is bijzonder fraai. Rondom het huis vind je een aardig stukje tuin. Daarnaast… Meer informatie ↓
anno
1921
m2
110
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Net binnen: huurwoning Sassenheim

Deze tijdelijke huurwoning is bijzonder fraai. Rondom het huis vind je een aardig stukje tuin. Daarnaast heeft deze hoekwoning een extra aanbouw. De berging is handig als opslagplaats van je spulletjes.

Het huis stamt van 1921 en is dus bijna een eeuw oud. Met een oppervlakte van 110 vierkante meter heb jij een prachtige ruimte waar je in elk geval 6 maanden in kunt wonen. Dat is de garantie die wij bieden bij tijdelijke huurwoningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Servicekosten: glasverzekering

Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 2,35 voor een glasverzekering.

We verwachten dat de vraag groot is dus reageer snel met een compleet dossier. Alleen met een Mijn Interveste account kun je reageren. Wil je weten hoe je kunt reageren? Bekijk dan onderstaand filmpje.

IntervesteZo kun je reageren
Zo kun je reageren

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod