Tijdelijk huren Sassenheim

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Sassenheim wel
Sassenheim
Sassenheim
Meer info
Samenvatting
Net binnen: huurwoning Sassenheim Deze tijdelijke huurwoning is bijzonder fraai. Rondom het huis vind je een aardig stukje tuin. Daarnaast… Meer informatie
€ 484,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1921
 m2
110
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Net binnen: huurwoning Sassenheim

Deze tijdelijke huurwoning is bijzonder fraai. Rondom het huis vind je een aardig stukje tuin. Daarnaast heeft deze hoekwoning een extra aanbouw. De berging is handig als opslagplaats van je spulletjes.

Het huis stamt van 1921 en is dus bijna een eeuw oud. Met een oppervlakte van 110 vierkante meter heb jij een prachtige ruimte waar je in elk geval 6 maanden in kunt wonen. Dat is de garantie die wij bieden bij tijdelijke huurwoningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Servicekosten: glasverzekering

Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 2,35 voor een glasverzekering.

We verwachten dat de vraag groot is dus reageer snel met een compleet dossier. Alleen met een Mijn Interveste account kun je reageren. Wil je weten hoe je kunt reageren? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Interveste Zo kun je reageren

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger