Tijdelijk huren Sassenheim

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sassenheim wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Deze tijdelijke huurwoning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
46
kamers
2

Meer informatie

Deze tijdelijke huurwoning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het winkelcentrum en de bibliotheek. Met een oppervlakte van 46 vierkante meter heb jij een prachtige benedenwoning. De woning bestaat uit een woonkamer, één slaapkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. Je kunt deze woning  voor minimaal een half jaar bewonen. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

IntervesteSassenheim van boven

Maandelijkse kosten van de huurwoning

Voor deze woning betaal je een kale huurprijs van € 291,08 per maand exclusief gas, water en elektra per maand € 295,57,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een bedrag van € 9,35 per maand voor servicekosten.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod