Samenvatting
Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Inmiddels is het pand niet meer in als… Meer informatie
€ 400,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
40
kamers
2

Over deze huurwoning

Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Inmiddels is het pand niet meer in als zodanig in gebruik. Interveste is nu op zoek naar geschikte, rustige kandidaten voor dit sfeervolle en knusse pand. Het betreft leuke kleinschalige appartementen die zich op de begane grond bevinden. De oppervlakte van een appartement bedraagt ongeveer 40m². Uiteraard beschikt het appartement over alle voorzieningen zoals een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer en een aparte toiletruimte. De appartementen hebben ook elk een eigen tuintje. Verder beschikt het pand over een berging die je kunt delen met je medebewoners.

Over Schoorl

Schoorl is een dorpje binnen de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten fietsafstand van de woonruimte. Schoorl is een rustig dorp met een relatief klein aantal inwoners. Het staat in de omgeving bekend vanwege de ‘Klimduin’. Schoorl grenst namelijk aan de hoogste duinen van Nederland. De Klimduin is maar liefst 51m² hoog en komt midden in het dorp uit!

Maandelijkse kosten

De kosten van deze woning zijn €400,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Club van Vrijwilligers Van de nieuwe bewoners van dit prachtige pand vragen wij wel wat extra’s. Het pand heeft namelijk een gemeenschappelijke tuin. Ook grenst het aan het "Voedselbos" wat behoort tot de gemeente. Wij zoeken kandidaten die in het bezit zijn van ‘groene vingers’. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer je een vrijwillige bijdrage levert aan het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en je samen met de overige bewoners deelneemt aan het onderhoud van dit Voedselbos.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger