Samenvatting
In Someren komt een enorme bungalow beschikbaar. De bungalow biedt zoveel ruimte dat er naast een woonkamer en een keuken er… Meer informatie
€ 700,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
 m2
138
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze huurwoning

In Someren komt een enorme bungalow beschikbaar. De bungalow biedt zoveel ruimte dat er naast een woonkamer en een keuken er maar liefst twee badkamers aanwezig zijn. Ook het aantal slaapkamers is niet mis, zo zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig. Aan opbergruimte geen gebrek aangezien er ook nog een grote berging onder de bungalow ligt. Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.

Deze bungalow bevindt zich op het terrein van een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovigen. In de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen. 

Doordat de bungalow op het terrein van een zorginstelling staat is er geen maximale inkomensgrens van toepassing. Dus kom jij er op de particuliere woningmarkt niet tussen en is je jaarlijks inkomen te hoog voor sociale huur? Dan is dit de perfecte oplossing!

Over de omgeving

De woning is vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven.

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand. Je kunt hier terecht voor een leuke wandel- of fietstocht.

Interveste De Grote Peel bij Someren

Vergeet ook zeker de musea, cafés, theater en het zwembad in Someren niet. Belangrijke voorzieningen zoal een supermarkt kun je ook bereiken binnen 6 minuten met de auto. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

De ruime bungalow is beschikbaar voor € 700,- per maand. De maandelijkse servicekosten bedragen €120,-. Dit is inclusief gas, water en elektriciteit. Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger