Tijdelijk huren Someren

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Someren

Samenvatting

In Someren komt een enorme bungalow beschikbaar. De bungalow biedt zoveel ruimte dat er naast een woonkamer en een keuken er… Meer informatie ↓
anno
1961
m2
138
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

In Someren komt een enorme bungalow beschikbaar. De bungalow biedt zoveel ruimte dat er naast een woonkamer en een keuken er maar liefst twee badkamers aanwezig zijn. Ook het aantal slaapkamers is niet mis, zo zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig. Aan opbergruimte geen gebrek aangezien er ook nog een grote berging onder de bungalow ligt. Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.

Deze bungalow bevindt zich op het terrein van een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovigen. In de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen. 

Doordat de bungalow op het terrein van een zorginstelling staat is er geen maximale inkomensgrens van toepassing. Dus kom jij er op de particuliere woningmarkt niet tussen en is je jaarlijks inkomen te hoog voor sociale huur? Dan is dit de perfecte oplossing!

Over de omgeving

De woning is vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven.

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand. Je kunt hier terecht voor een leuke wandel- of fietstocht.

IntervesteDe Grote Peel bij Someren
De Grote Peel bij Someren

Vergeet ook zeker de musea, cafés, theater en het zwembad in Someren niet. Belangrijke voorzieningen zoal een supermarkt kun je ook bereiken binnen 6 minuten met de auto. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

De ruime bungalow is beschikbaar voor € 700,- per maand. De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,-. Dit is inclusief gas, water en elektriciteit. Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod