Tijdelijk verhuur Leegstandwet Someren

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Someren

Samenvatting

In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand. Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond… Meer informatie ↓
anno
1961
m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand.

Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.
De kamer bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovigen. In de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen. Naast een eigen kamer krijg je de beschikking over je eigen sanitaire voorzieningen en alleen de keuken deel je met je medebewoners.

Over de omgeving

Het complex waar de kamers zich bevinden is gelegen vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven. 

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand. Je kunt hier terecht voor een leuke wandel- of fietstocht.

Gapph VastgoedbeheerDe Grote Peel bij Someren

Vergeet ook zeker de musea, cafés, theater en het zwembad in Someren niet. Belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt, zijn binnen 6 minuten met de auto te bereiken. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze kamer aan voor een bedrag van € 399,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod