Huurwoning Someren


tijdelijk huren

Beuvenlaan 5

Samenvatting

In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand. Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond… Meer informatie ↓
€ 399,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Someren komt een keurige kamer beschikbaar in een verzamelpand.

Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.
De kamer bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovigen. In de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen. Naast een eigen kamer krijg je de beschikking over je eigen sanitaire voorzieningen en alleen de keuken deel je met je medebewoners.

Over de omgeving

Het complex waar de kamers zich bevinden is gelegen vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven. 

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand. Je kunt hier terecht voor een leuke wandel- of fietstocht.

IntervesteDe Grote Peel bij Someren

Vergeet ook zeker de musea, cafés, theater en het zwembad in Someren niet. Belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt, zijn binnen 6 minuten met de auto te bereiken. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze kamer aan voor een bedrag van € 399,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod