Samenvatting
Over deze huurwoningen Dit huis ligt aan de Stoofhoek in Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in… Meer informatie
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1924
 m2
64
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Over deze huurwoning

Over deze huurwoningen

Dit huis ligt aan de Stoofhoek in Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in 1953 en heeft een woonoppervlak van 64 vierkante meter. Aan de achterkant is een lange tuin te vinden. Heerlijk dus voor de aankomende zomer om in te zitten.

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 vind je de weg alngs alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 ben je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Over de woonomgeving

Sommelsdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het schiereiland en in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1965. In 1966 over naar gemeente Middelharnis, in 2013 over naar gemeente Goeree-Overflakkee.

In deze met natuur en rust overgoten gemeente kun je met 10 minuten bij natuurspeelplaats Atlantia zijn waar ook een klein strand te vinden is. Ook het Middelharnis Badstrand is prima om tot rust te komen. De kusstrook van Goeree-Overflakkee staat ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen.

Ondanks dat Sommelsdijk inmiddels geheel met Middelharnis is vergroeid, worden beide toch nog als aparte kern beschouwd.


Interveste Sommelsdijk

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks €633,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van €1,-. exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger