Huurwoning Sommelsdijk


tijdelijk huren

A.J. de Graaffstraat 32

Samenvatting

Over deze huurwoningen Dit huis ligt aan de A.J. de Graafstraat te Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 344,- 
anno
1955
m2
82
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Over deze huurwoningen

Dit huis ligt aan de A.J. de Graafstraat te Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in 1955 en heeft een woonoppervlak van ongeveer 82 vierkante meter. Met een grote woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken, badkamer en een apart toilet heb je in deze woning echt zeeën aan ruimte. Aan de achterkant is een lange tuin te vinden.

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 vind je de weg alngs alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 ben je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Over de woonomgeving

Sommelsdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het schiereiland en in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1965. In 1966 over naar gemeente Middelharnis, in 2013 over naar gemeente Goeree-Overflakkee.

In deze met natuur en rust overgoten gemeente kun je met 10 minuten bij natuurspeelplaats Atlantia zijn waar ook een klein strand te vinden is. Ook het Middelharnis Badstrand is prima om tot rust te komen. De kusstrook van Goeree-Overflakkee staat ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen.

Ondanks dat Sommelsdijk inmiddels geheel met Middelharnis is vergroeid, worden beide toch nog als aparte kern beschouwd.

IntervesteSommelsdijk

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je maandelijks € 633,-. Hiernaast worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 1,-.
De bovenstaande prijzen zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod