Huurwoning Sommelsdijk


tijdelijk huren

Ds. Montijnstraat 19

Samenvatting

Tijdelijk huren in Sommelsdijk Deze mooie eengezinswoning ligt in het plaatsje Sommelsdijk, een plaatsje in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 344,- 
anno
1957
m2
78
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijk huren in Sommelsdijk

Deze mooie eengezinswoning ligt in het plaatsje Sommelsdijk, een plaatsje in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning is gebouwd in 1957 en heeft een woonoppervlakte van 78 vierkante meter. De woning ligt in de zogenoemde Bloemenbuurt van Sommelsdijk, een rustige wijk met een fijne woonsfeer.

Over de woning

Bij binnenkomst van de woning stap je de hal binnen. Vanuit hier heb je toegang tot het toilet, de trap, de keuken en de woonkamer. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Uiteraard heb je vanuit hier toegang tot de vlizozolder. 

Tuin

De woning beschikt over een heerlijke tuin waar de zon op staat. Je kunt dus tijdens de warmere dagen heerlijk buiten zitten. Bij de tuin hoort ook een schuurtje waar je je fiets kunt neerzetten of nog wat extra spullen kunt opbergen. 

Over de woonomgeving

De omgeving van Sommelsdijk is overgoten met rust en natuur. Binnen 12 minuten fietsen sta je bij natuurrecreatiegebied Atlantia, waar je gedurende de zomer heerlijk kunt genieten van een dagje strand. 

Centrum van Sommelsdijk

Daarnaast heeft Sommelsdijk een gezellig centrum waar je heerlijke restaurants hebt voor een borrel of een hapje eten. De winkels en restaurantjes zijn bevinden zich op slechts 10 minuten fietsen van de woning. 

Kuststrook

Wist je dat de kuststrook van Goeree-Overflakkee zelfs bekend staat om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen? 

IntervesteSommelsdijk

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is een erg toegankelijk dorp. Het dorp ligt recht langs de N215, die je naar alle plekken binnen de gemeente Goeree-Overflakkee brengt. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Sommelsdijk is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer en de bushalte ligt op slechts vijf minuten lopen van de woning.

Parkeren voor het huis

Wil je graag voor je huis de auto parkeren? Ook dat kan! Er zijn meer dan voldoende parkeerplekken in de straat beschikbaar.

Het kostenplaatje

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit prachtige huis? Dat snappen we! Hierbij wat praktische informatie: Voor deze woning betaal je maandelijks een bedrag van € 633,-. Ook wordt er maandelijks een klein bedrag van € 1,- aan servicekosten gevraagd. 
De bovenstaande prijzen zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod