Samenvatting
Deze eengezinswoning in het historische Stellendam beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en sanitaire voorzieningen.Over de woonomgeving De woning is… Meer informatie
€ 607,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1964
 m2
102
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze eengezinswoning in het historische Stellendam beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en sanitaire voorzieningen.

Over de woonomgeving

De woning is gelegen in een rustige straat met diverse parkeergelegenheden. Voorzieningen zoals winkels, een bakkerij en eetgelegenheden zijn dichtbij. Stellendam is omringt door diverse natuurgebieden met wandelmogelijkheden. De aantrekkelijke stranden van Zeeland zijn binnen handbereik. Als je wat minder van de zee houdt heeft Stellendam ook een leuk zwembad.

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke huurwoning betaal je maandelijks € 607, -.

De getoonde foto's kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger