Samenvatting
De eengezinswoning in het historische Stellendam beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en sanitaire voorzieningen. Verder krijg je ook de… Meer informatie
€ 619,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1964
 m2
88
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

De eengezinswoning in het historische Stellendam beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en sanitaire voorzieningen. Verder krijg je ook de beschikking over een eigen tuin. In de straat bevinden zich diverse parkeergelegenheden.

Over de woonomgeving

Stellendam bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. De woning is gelegen in een rustige straat in Stellendam, wat zich bevindt in de gemeente Goeree-Overflakkee. Voorzieningen zoals winkels, een bakkerij en eetgelegenheden zijn dichtbij. Stellendam is omringt door diverse natuurgebieden met wandelmogelijkheden. De aantrekkelijke stranden van Zeeland zijn binnen handbereik, waar je heerlijk kan genieten van een strandwandeling. Met de zomer in aantocht is het fantastisch om in de omgeving van de stranden te wonen! Als je wat minder van de zee houdt heeft Stellendam ook een leuk zwembad. Vanaf grote afstand kun je de opvallende witte molen de ‘Korenlust’ al zien staan.

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke huurwoning betaal je maandelijks € 619, -. Verder betaal je maandelijks €1,- aan servicekosten.

De getoonde foto's kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.


Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger