Samenvatting
Op korte termijn komt een woning beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. Het gaat hier om een benedenwoning.Over deze woonruimte Deze… Meer informatie
€ 105,- p.m.
anno
1956
 m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

Op korte termijn komt een woning beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. Het gaat hier om een benedenwoning.

Over deze woonruimte

Deze uitermate gunstig gelegen beneden- en bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van om en nabij de 70m². De verschillende ruimtes bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Wat ook nog een prettige bijkomstigheid is, is dat er ruime parkeergelegenheid is voor de deur. De benedenwoningen beschikken ook over een tuintje.

Over de omgeving

De beneden- en bovenwoningen zijn dichtbij gelegen ten opzichte van de openbare vervoersmogelijkheden. Zo is het maar 5 min. lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Ook het treinstation van Uitgeest bevindt zich op  5 min. loopafstand van de woningen. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is. 

Verder ben je van alle gemakken voorzien in de omgeving van de beschikbare woonruimtes. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Woon jij graag in de omgeving van sportvoorzieningen? Ook dan zit je hier op de perfecte plek. Zo is er een sport- en tenniscentrum om de hoek van de straat en kun je wandelend naar het openluchtzwembad van Uitgeest.

Geniet je liever wat meer van de natuur in de omgeving? Ga dan eens een kijkje nemen bij het Uitgeestermeer. Hier huur je een bootje in de jachthaven en kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water. Het strand van Heemskerk ligt op ongeveer 30 minuten fietsen van Uitgeest.

Over de kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Je betaalt geen servicekosten voor deze woning.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Interveste Uitgeest en Zwaansmeer van boven

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger