Samenvatting
Deze knusse woning in de wijk Geenhoven is bestemd voor alleenstaanden en/of starters op de woningmarkt. De woonruimte beschikt over een woonkamer, slaapkamer,… Meer informatie
€ 410,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
63
kamers
2

Over deze huurwoning

Deze knusse woning in de wijk Geenhoven is bestemd voor alleenstaanden en/of starters op de woningmarkt. De woonruimte beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Bovendien heb je ook een leuke buitenruimte waar je van kunt genieten.

Je boodschappen kun je vanuit deze woning gemakkelijk te voet doen. De Jumbo is namelijk om de hoek en lopend in 5 minuten bereikbaar. Wil je met de bus naar het vlakbij gelegen Eindhoven? Dan kan! Bushaltes bereik je namelijk al binnen 10 minuten loopafstand. 

Over Valkenswaard

Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en vlak bij de grens met België. Valkenswaard centrum tref je op loopafstand van de woning aan. Hier zijn diverse lunch-/eetcafés en vele winkeltjes te vinden. Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar natuurliefhebbers, culinaire fijnproevers, funshoppers, uitgaanspubliek en sportievelingen veel plezier kunnen beleven. Daarnaast worden er regelmatig diverse evenementen georganiseerd die zich in en rond het centrum van Valkenswaard afspelen.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 410,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 2,85 aan servicekosten.

Interveste Luchtvideo Valkenswaard

De woning is zichtbaar op deze luchtvideo rond ongeveer 1m.08s.
De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only

Huurwoning Valkenswaard

Het Noord-Brabantse Valkenswaard ligt in de Nederlandse Kempen. Het vormt sinds 1934 samen met Dommelen, Borkel en Schaft een gemeente. Valkenswaard is vooral een woonplaats voor forenzen die in België of Eindhoven werkzaam zijn.

Inwoners Valkenswaard

In 1440 woonden in Valkenswaard (destijds werd het Wedert genoemd) slechts 600 mensen in 135 huizen. Inmiddels zijn dat er ruim 30.000. 30% is tussen de 45 en 65 jaar oud en daarmee het sterkst vertegenwoordigd. Er wonen iets meer vrouwen dan mannen in het dorp.

Weetjes over Valkenswaard

  • Valkenswaard telt al jarenlang de meeste kroegen per inwoner van Nederland.
  • Valkenswaard kent twee uitgaansgelegenheden: De Statie en de Markt
  • De koopavond in Valkenswaard is op vrijdag
  • Een bewoner uit Valkenswaard heet Valkenswaardenaar
  • Miel Pijs voetbalde bij PSV en komt uit Valkenswaard
  • In september is het jaarlijkse bloemencorso
  • Het zwembad in Valkenswaard is genoemd naar de oorspronkelijke naam van de plaats "De Wedert".
  • De goedkoopste huurwoningen in Valkenswaard starten vanaf € 410,- per maand en worden beheerd door Interveste.
  • Voor de duurste huurwoning op Funda.nl en Huurwoningen.nl betaalde je afgelopen jaar €12.500 per maand.
  • Brabantia, bekende van allerlei keukenartikelen e.d. is gevestigd in Valkenswaard

Handige links Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard
VVV Valkenswaard
Centrum Valkenswaard
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger