Tijdelijk huren Voorhout

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Voorhout wel
Sassenheim
Meer info
Samenvatting
In Voorhout staat deze onwijs leuke eengezinswoning te wachten op een nieuwe bewoner. De ruime woning beschikt over bijna 100m²!… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
 m2
93
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Over deze huurwoning

In Voorhout staat deze onwijs leuke eengezinswoning te wachten op een nieuwe bewoner. De ruime woning beschikt over bijna 100m²! Je krijgt dus een zee aan ruimte tot je beschikking. Zo beschikt de woning over maar liefst drie slaapkamers en een woonkamer van meer dan 20m². Naast een ontzettend leuke woning krijg je er ook nog eens een fijne achtertuin bij waarin je heerlijk kan tuinieren. Groene vingers komen hier dan ook zeker van pas. Op nog geen 2 minuten lopen van de woning vind je al een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, een drogisterij en nog veel meer. 

Over Voorhout

Voorhout ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Sassenheim. Het dorp telt bijna 17.000 bewoners. Omliggende grote steden kun  je via de A44 bereiken. Ideaal voor eventueel woon-werkverkeer. Ook met het openbaar vervoer ben je binnen no-time in de grote steden. Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten van de huurwoning

De maandelijkse huurkosten bedragen € 525,00. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Voorhout een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 1,00. Alleen met een Mijn Interveste-account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger