Tijdelijk huren Voorhout

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Voorhout wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

In Voorhout staat deze onwijs leuke eengezinswoning te wachten op een nieuwe bewoner. De ruime woning beschikt over bijna 100m²!… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
93
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In Voorhout staat deze onwijs leuke eengezinswoning te wachten op een nieuwe bewoner. De ruime woning beschikt over bijna 100m²! Je krijgt dus een zee aan ruimte tot je beschikking. Zo beschikt de woning over maar liefst drie slaapkamers en een woonkamer van meer dan 20m². Naast een ontzettend leuke woning krijg je er ook nog eens een fijne achtertuin bij waarin je heerlijk kan tuinieren. Groene vingers komen hier dan ook zeker van pas. Op nog geen 2 minuten lopen van de woning vind je al een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, een drogisterij en nog veel meer. 

Over Voorhout

Voorhout ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Sassenheim. Het dorp telt bijna 17.000 bewoners. Omliggende grote steden kun  je via de A44 bereiken. Ideaal voor eventueel woon-werkverkeer. Ook met het openbaar vervoer ben je binnen no-time in de grote steden. Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten van de huurwoning

De maandelijkse huurkosten bedragen € 525,00. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Voorhout een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 1,00. Alleen met een Mijn Interveste-account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod