Tijdelijk huren Warmond

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Tilburg
Overloon
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Warmond
Samenvatting
Het aanbod betreft een bovenwoning (1e etage) dat beschikt over 2 slaapkamers, woonkamer, nette keuken en sanitaire voorzieningen. Warmond is… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1960
  • 3 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 50m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand

Over deze huurwoning

Het aanbod betreft een bovenwoning (1e etage) dat beschikt over 2 slaapkamers, woonkamer, nette keuken en sanitaire voorzieningen.

LOCATIE
Warmond is centraal gelegen, tussen Amsterdam en Den Haag, met Leiden en de kust op korte afstand. Alle bestemmingen zijn goed te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
De bovenwoning is gesitueerd in een rustige woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid.
In de nabije omgeving zijn volop watersportactiviteiten te beoefenen.


MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huurprijs bedraagt EUR 328,40 per maand exclusief gas, water en elektra.

Over Warmond

Warmond is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlak naast Leiden. Het dorpje bestaat uit ongeveer 5000 inwoners. Sinds 2006 behoort het tot de gemeente Teylingen.

Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht. Het betekent niet automatisch dat alle panden monumentaal zijn, maar aanpassingen aan panden dienen vooraf goedgekeurd te worden.

Toch staan er veel monumentale panden in Warmond. Zo is een pannenkoekenhuis gevestigd in een prachtig monumentaal pand. En in de middeleeuwen kende Warmond maar liefst zes kastelen. Hier is er helaas nog maar een van bewaard gebleven: 'Het huys te Warmont'.

Als voormalig boerendorp staan er nog veel oude boerderijen in Warmond. Sommige boerderijen zijn al aanwezig in de 14e eeuw. Deze zijn later wel helemaal herbouwd, maar je proeft nog steeds de sfeer van vroeger bij het zien van deze panden

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger