Samenvatting
Het aanbod betreft een eengezinswoning dat beschikt over vier slaapkamers, een woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. Verder beschikt de… Meer informatie
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
69
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Over deze huurwoning

Het aanbod betreft een eengezinswoning dat beschikt over vier slaapkamers, een woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. Verder beschikt de woning over een leuke tuin waar je op een heerlijk zomerse dag van de zon kan genieten. In de tuin staat ook een kleine berging om je spullen in op te slaan.

Bijzonderheden: De woning beschikt niet over een verwarming. Er moet zelf een elektrische kachel geplaatst worden.

Over de locatie

Warmond is centraal gelegen, tussen Amsterdam en Den Haag, met Leiden en de kust op korte afstand. Alle bestemmingen zijn goed te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Zo is de bushalte om de hoek van de straat.
De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid.
In de nabije omgeving zijn volop watersportactiviteiten te beoefenen. Verder vind je in de nabije omgeving ook het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn (NOCK) op het eiland Koudenhoorn. Hier kun je heerlijk genieten en bijleren over alles wat de natuur te bieden heeft.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt EUR 450,00 per maand exclusief gas, water en elektra. De maandelijkse servicekosten die in rekening gebracht zullen worden zijn € 1,-.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

mobile only

Over Warmond

Warmond is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlak naast Leiden. Het dorpje bestaat uit ongeveer 5000 inwoners. Sinds 2006 behoort het tot de gemeente Teylingen.

Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht. Het betekent niet automatisch dat alle panden monumentaal zijn, maar aanpassingen aan panden dienen vooraf goedgekeurd te worden.

Toch staan er veel monumentale panden in Warmond. Zo is een pannenkoekenhuis gevestigd in een prachtig monumentaal pand. En in de middeleeuwen kende Warmond maar liefst zes kastelen. Hier is er helaas nog maar een van bewaard gebleven: 'Het huys te Warmont'.

Als voormalig boerendorp staan er nog veel oude boerderijen in Warmond. Sommige boerderijen zijn al aanwezig in de 14e eeuw. Deze zijn later wel helemaal herbouwd, maar je proeft nog steeds de sfeer van vroeger bij het zien van deze panden

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger