Tijdelijk huren Warmond

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Warmond

Samenvatting

Het aanbod betreft een eengezinswoning dat beschikt over vier slaapkamers, een woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. Verder beschikt de… Meer informatie ↓
anno
1960
m2
69
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Het aanbod betreft een eengezinswoning dat beschikt over vier slaapkamers, een woonkamer, een keuken en sanitaire voorzieningen. Verder beschikt de woning over een leuke tuin waar je op een heerlijk zomerse dag van de zon kan genieten. In de tuin staat ook een kleine berging om je spullen in op te slaan.

Bijzonderheden: De woning beschikt niet over een verwarming. Er moet zelf een elektrische kachel geplaatst worden.

Over de locatie

Warmond is centraal gelegen, tussen Amsterdam en Den Haag, met Leiden en de kust op korte afstand. Alle bestemmingen zijn goed te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Zo is de bushalte om de hoek van de straat.
De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid.
In de nabije omgeving zijn volop watersportactiviteiten te beoefenen. Verder vind je in de nabije omgeving ook het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn (NOCK) op het eiland Koudenhoorn. Hier kun je heerlijk genieten en bijleren over alles wat de natuur te bieden heeft.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt EUR 450,00 per maand exclusief gas, water en elektra. De maandelijkse servicekosten die in rekening gebracht zullen worden zijn € 1,-.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Over Warmond

Warmond is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlak naast Leiden. Het dorpje bestaat uit ongeveer 5000 inwoners. Sinds 2006 behoort het tot de gemeente Teylingen.

Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht. Het betekent niet automatisch dat alle panden monumentaal zijn, maar aanpassingen aan panden dienen vooraf goedgekeurd te worden.

Toch staan er veel monumentale panden in Warmond. Zo is een pannenkoekenhuis gevestigd in een prachtig monumentaal pand. En in de middeleeuwen kende Warmond maar liefst zes kastelen. Hier is er helaas nog maar een van bewaard gebleven: 'Het huys te Warmont'.

Als voormalig boerendorp staan er nog veel oude boerderijen in Warmond. Sommige boerderijen zijn al aanwezig in de 14e eeuw. Deze zijn later wel helemaal herbouwd, maar je proeft nog steeds de sfeer van vroeger bij het zien van deze panden

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod