Samenvatting
Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar,… Meer informatie
€ 425,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1946
 m2
96
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting
  •   Tuin

Over deze huurwoning

Wil je (samen)wonen in het historische Wessem in Limburg? Dan is hier je kans! Een prachtig wit huisje komt beschikbaar, op loopafstand van de Maasboulevard met haar gezellige terrasjes.
De woning heeft een woonkamer van 26m², drie slaapkamers en beschikt over een keuken, badkamer en een zeer ruime tuin. In verband met deze riante tuin zijn wij op zoek naar bewoners die het leuk vinden om deze netjes bij te houden.

Over de omgeving van dit charmante woonhuis

Vanaf je voordeur is het ongeveer 100 meter lopen naar de Maas, waar je lekker kunt wandelen over de Maasboulevard of kan neerstrijken op een van de terrasjes. De bakker, dorpswinkel en bushalte vind je op vijf minuten loopafstand. Wessem heeft een landelijk karakter en is gelegen tussen Roermond en Weert. Bereikbaar met de bus in een half uur, met de auto in een kwartier.

Maandelijkse huur

De woning is beschikbaar op basis van tijdelijke verhuur. De maandelijkse huur bedraagt €425,- excl. gas, water & elektra en servicekosten. De servicekosten bedragen €2,15 per maand.      

Bijzonderheden

Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor deze woning. Je mag hier alleen of samen gaan wonen. Huisdieren zijn in overleg en na goedkeuring van Interveste toegestaan!


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger