Huurwoning Westwoud


tijdelijk huren

Woudlust 15

Samenvatting

In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 187,- 
anno
1965
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om je een idee te geven van de indeling. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een aparte keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.  

Over de woonomgeving

Westwoud is onderdeel van de gemeente Drechterland. Op 10 minuten fietsafstand bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt. Om de hoek zit de lokale sportvereniging Woudia. In het nabijgelegen Hoogkarspel vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Ook beschikt Hoogkarspel over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 420,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 5,-.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod