Samenvatting
In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om… Meer informatie
anno
1965
 m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging
  •   Zolder

Over deze huurwoning

In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om je een idee te geven van de indeling. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een aparte keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.  

Over de woonomgeving

Westwoud is onderdeel van de gemeente Drechterland. Op 10 minuten fietsafstand bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt. Om de hoek zit de lokale sportvereniging Woudia. In het nabijgelegen Hoogkarspel vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Ook beschikt Hoogkarspel over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt €420,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks €5,-.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger