Tijdelijk huren Westwoud

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Westwoud

Samenvatting

Over deze woning Deze knusse woning bevindt zich in Westwoud. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van… Meer informatie ↓
anno
1965
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

Deze knusse woning bevindt zich in Westwoud. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om een goed beeld te geven van de indeling van deze woning. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid zodat je je auto gemakkelijk voor de deur kwijt kunt. 

Over de woonomgeving

Westwoud is onderdeel van de gemeente Drechterland. Op maximaal 10 minuutjes fietsen sta je bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Om de hoek zit de lokale sportvereniging Woudia. In het nabijgelegen Hoogkarspel vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten en restaurants. Ook beschikt Hoogkarspel over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Maandelijkse kosten

Wil jij hier wonen? Dat kan! De huurprijs van deze mooie woning bedraagt € 420,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 5,-.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod