Tijdelijk huren Zoetermeer

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Zoetermeer wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Zoetermeer
Samenvatting
In Zoetermeer hebben wij nu meerdere ruime vier- of vijfkamer appartementen beschikbaar. Alle appartementen zijn voorzien van keuken, woonkamer, meerdere… Meer informatie
anno
1970
 m2
87
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

In Zoetermeer hebben wij nu meerdere ruime vier- of vijfkamer appartementen beschikbaar. Alle appartementen zijn voorzien van keuken, woonkamer, meerdere slaapkamers, eigen sanitaire voorzieningen en ruim balkon.

LOCATIE

De appartementen bevinden zich in een levendige wijk in Zoetermeer, vlakbij Den Haag. Vanaf de appartementen is het 2 minuten lopen naar het winkelcentrum met onder andere een supermarkt. Op 5 minuten loopafstand van de appartementen bevindt zich een tramstation waarmee je zo in het centrum van Zoetermeer bent.

Zoetermeer heeft een gezellig centrum met diverse winkels, eettentjes en andere voorzieningen.

KOSTEN

De maandelijkse huurkosten bedragen € 482,- excl. gas, water en elektra. De stookkosten zijn berekend op € 62,50. Tevens betaal je een maandelijks niet verrekenbaar bedrag aan servicekosten van € 37,38.

Voor de huur van de geizers dien je zelf een contract af te sluiten met Eneco.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger