Tijdelijk verhuur Leegstandwet Zoetermeer

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Zoetermeer

Samenvatting

Dit ruime appartement heeft een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over maar liefst 66 m² woonoppervlakte en heeft twee slaapkamers. Uiteraard heb je daarnaast beschikking… Meer informatie ↓

Meer informatie

Dit ruime appartement heeft een geweldige ligging aan het water. Het appartement beschikt over maar liefst 66 m² woonoppervlakte en heeft twee slaapkamers. Uiteraard heb je daarnaast beschikking over een eigen woonkamer, sanitaire voorzieningen, keuken en een badkamer.  

Wonen aan het water in Zoetermeer

De woonruimte bevindt zich op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Zoetermeer.

Zoetermeer heeft een gezellig centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en nog veel meer prettige voorzieningen. Steden zoals Den Haag en Rotterdam zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten loopafstand van de woonruimte en de uitvalswegen richting de steden zijn goed te bereiken.

Maandelijkse kosten van deze tijdelijke huurwoning in Zoetermeer

De maandelijkse kosten bedragen € 507,49. Daarnaast betaal je € 20,01 aan servicekosten. Dit is exclusief gas, water en elektra.


De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod