Tijdelijk huren Zoetermeer

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Zoetermeer wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Zoetermeer
Samenvatting
In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een woonkamer, sanitaire voorzieningen en meerdere (slaap)kamers. Vanaf het… Meer informatie
anno
1900
 m2
120
kamers
6
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

In Zoetermeer hebben wij dit zeer ruime appartement beschikbaar. Het appartement beschikt over een woonkamer, sanitaire voorzieningen en meerdere (slaap)kamers. Vanaf het grote balkon waarover je beschikt heb je een prachtig panoramaview over Zoetermeer.

Over deze locatie in Zoetermeer

Het appartementencomplex bevindt zich in de wijk Palenstein. Het ligt tussen de wijken Seghwaert en het Dorp in en aan het industrieterrein Hoornerhage. Station en winkelcentrum met supermarkt vind je op loopafstand. Ook kun je te voet naar het station waar het openbaar vervoer je overal naar toe kan brengen. Per fiets kun je de ijsbaan bereiken en je auto kun je gemakkelijk voor de deur kwijt.  

Maandelijkse kosten

Voor dit appartement met blokverwarming en boiler betaal je per maand € 564,-. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 125,28 aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger