Samenvatting
We hebben een ruim appartement beschikbaar in Zoetermeer.  De woonruimte is maar liefst 95m², hier heb je dus zeeën van… Meer informatie
€ 551,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
900
 m2
95
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

We hebben een ruim appartement beschikbaar in Zoetermeer.  De woonruimte is maar liefst 95m², hier heb je dus zeeën van ruimte. Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen en heeft 3 slaapkamers, een grote woonkamer, sanitaire voorzieningen, keuken en een badkamer. 

Over de locatie

Zoetermeer heeft een gezellig centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en nog veel meer prettige voorzieningen. Steden zoals Den Haag en Rotterdam zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten loopafstand van de woonruimte en de uitvalswegen richting de steden zijn goed te bereiken.

Maandelijkse kosten

De kale huur voor dit appartement bedraagt €551,31 per maand, hiernaast heb je de maandelijkse bijkomende kosten van €150,- aan gas en elektriciteit en €22,76 aan servicekosten.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger