Huurwoning Zutphen

tijdelijk huren

Gerard Doustraat 132

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Zutphen In het gezellige Zutphen krijgen wij regelmatig leuke en betaalbare appartementen beschikbaar! De ligging en… Meer informatie ↓
€ 446,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
72
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Zutphen

In het gezellige Zutphen krijgen wij regelmatig leuke en betaalbare appartementen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Zutphen

Het centrum en winkels voor je dagelijkse boodschappen bereik je met gemak lopend of op de fiets. Behoefte aan even lekker uitwaaien na een dag hard werken of studeren? De IJssel en de uiterwaarden liggen in de buurt. Heb je een auto? Deze kun je kwijt voor de deur, wel zo makkelijk!

Met de fiets zit je in minder dan10 minuten in het sfeervolle centrum van Zutphen. Hier vind je naast veel bekende ketens ook een hoop leuke boetiekjes, speciaalzaken en giftshops! Lekker een hapje eten of borrelen? Ook dat kan je volop in de gezellige stad Zutphen.

Interveste

Hoe zien de woningen in Zutphen eruit? 

Dit leuke appartement beschikt over twee kamers, een woonkamer, keuken, badkamer, balkon en eigen berging. Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Zutphen bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 446,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra en servicekosten. Goed om te weten is dat wij jou na onze eigen screening je ook voorstellen bij Woonbedrijf ieder1. Indien ook zij in jou de juiste bewoner zien kunnen wij je aan een woning/appartement matchen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod