Huurwoning Zwijndrecht


tijdelijk huren

Koninginneweg 124

Samenvatting

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Binnenkort komt deze leuke eengezinswoning beschikbaar, gelegen in de Indische… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 230,- 
anno
1950
m2
52
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden!

Binnenkort komt deze leuke eengezinswoning beschikbaar, gelegen in de Indische buurt.

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 4 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer.

Een woning met een heerlijke tuin

De woning beschikt over zowel een voortuin als achtertuin. In de achtertuin staat een schuur waar voldoende ruimte is om je tuinkussens, barbecue en fiets weg te zetten. .

De omgeving van Zwijndrecht

De woning is centraal gelegen. Op nog geen vijf minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. In het centrum van Zwijndrecht kun je genieten van verschillende brasseries en restaurants. 

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

IntervesteZwijndrecht

Wat kost tijdelijk huren in Zwijndrecht bij Interveste?

De maandelijkse kosten voor deze nette tijdelijke huurwoning bedragen € 475,-. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. De servicekosten bedragen € 7,56,- per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Interveste screent de kandidaten op basis van reactiesnelheid en een volledig documentendossier. Zorg dus dat je profiel helemaal compleet is om het meest kans te maken op deze woonruimte. Dit geldt voor alle woonruimtes binnen Interveste.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod