Huurwoning Zwijndrecht

tijdelijk huren

Afslag 142

Samenvatting

Hoe ziet een appartement in Zwijndrecht eruit? Twee- en driekamerappartementen op een steenworp afstand van het station in Zwijndrecht. Super… Meer informatie ↓
€ 399,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1984
m2
65
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Berging

Meer informatie

Hoe ziet een appartement in Zwijndrecht eruit?

Twee- en driekamerappartementen op een steenworp afstand van het station in Zwijndrecht. Super praktisch wonen, want alles zit in je directe omgeving. Dit appartement telt twee kamers en heeft een extra opslagruimte op de verdieping.

De driekamerappartementen kosten 30 euro per maand meer. Deze zitten aan de buitenzijdes en beschikken niet over die opslagruimte, maar hebben dus wel een kamer extra.

De woonomgeving in Zwijndrecht

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer.Maar nog makkelijker koop je een broodje op Station Zwijndrecht. Dat is slechts 150 meter lopen.

Wil je even tot rust komen? Maak dan een wandeling door het Develbos. Dat is echt een prachtige omgeving zoals je hieronder kunt zien:

IntervesteHet Develbos bij Zwijndrecht
Het Develbos bij Zwijndrecht

Bereikbaarheid

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich letterlijk om de hoek!

IntervesteZwijndrecht
Zwijndrecht

Maandelijkse kosten

Voor dit tweekamerappartement betaal je een huurtarief van € 399,- per maand. De huur van een driekamerappartement in dit complex bedraagt € 429,- per maand.

De servicekosten bedragen bij elk appartement € 141,80 per maand. O.a. je stookkosten zijn daar al in meegenomen, dus als het straks weer kouder wordt, betaal je niets extra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod