Tijdelijk huren Zwijndrecht

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen in Zwijndrecht wel!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Zwijndrecht

Samenvatting

Over deze woning Deze fantastische eengezinswoning in Zwijndrecht kan jou nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een… Meer informatie ↓
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

Deze fantastische eengezinswoning in Zwijndrecht kan jou nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, het toilet en de trap naar de eerste etage. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 3 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiswerkplek) en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én het openbaar vervoer

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam ligt op slechts 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg: Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Interveste

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten voor de woning bedragen € 475,-. De servicekosten bedragen € 7,56 per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod