Samenvatting
Over deze vrijstaande woning Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is vlak… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1949
 m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Over deze vrijstaande woning

Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is vlak na de oorlog geïmporteerd uit Oostenrijk door de Nederlandse Staat. In totaal werden 100 van deze woningen naar Nederland verhuisd en hier gebouwd op palen. Deze unieke woningen staan op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege de cultuurhistorische waarde.

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een berging.

Kraggenburg en omgeving

Kraggenburg is een dorp in de Noordoostpolder ten zuidoosten van de hoofdplaats Emmeloord. De woning ligt in een zeer rustige en mooie groene omgeving. Zo zit je op een steenworp afstand van het nationaal park Weerribben-Wieden. In de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants, een jachthaven, een pitch en put golfbaan en vele wandel- en fietspaden. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt op korte afstand van Kraggenburg.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 100,- per persoon per maand voor degene die met twee personen willen wonen en € 150,- per maand voor alleenstaanden (excl. gas, water en elektra).

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger