Samenvatting
Over deze vrijstaande woning Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1949
 m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Over deze vrijstaande woning

Dit monumentale vrijstaande 'Oostenrijkse' pand met typerend knikdak komt op korte termijn beschikbaar. De woning is vlak na de oorlog geïmporteerd uit Oostenrijk door de Nederlandse Staat. In totaal werden 100 van deze woningen naar Nederland verhuisd en hier gebouwd op palen. Deze unieke woningen staan op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege de cultuurhistorische waarde.

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een berging.

Kraggenburg en omgeving

Kraggenburg is een dorp in de Noordoostpolder ten zuidoosten van de hoofdplaats Emmeloord. De woning ligt in een zeer rustige en mooie groene omgeving. Zo zit je op een steenworp afstand van het nationaal park Weerribben-Wieden. In de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants, een jachthaven, een pitch en put golfbaan en vele wandel- en fietspaden. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt op korte afstand van Kraggenburg.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 100,- per persoon per maand voor degene die met twee personen willen wonen en € 150,- per maand voor alleenstaanden (excl. gas, water en elektra).

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger