Woning antikraak Meppel

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Meppel

Samenvatting

Deze bijzondere en ruime eengezinswoning uit 1800 heeft een woonoppervlakte van 135m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je… Meer informatie ↓
anno
1800
m2
135
kamers
4

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Deze bijzondere en ruime eengezinswoning uit 1800 heeft een woonoppervlakte van 135m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je beschikt er over meerdere slaapkamers, een keuken, sanitaire voorzieningen en een woonkamer. De woonruimte bevindt zich op zeer korte afstand van het centrum van het gezellige Meppel.

De woning is al geruime tijd in beheer bij Interveste. Al in 2014 filmden we op locatie bij de bewoner die ons vertelde dat het huis oorspronkelijk van zijn ooms en opa is geweest. De video vertelt tevens meer over de geschiedenis van het pand.

https://www.interveste.nl/blog/2014/10/06/de-derde-generatie-antikraak/

IntervesteGeschiedenis van het Bleekerseiland in Meppel
Geschiedenis van het Bleekerseiland in Meppel

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen.

We zijn voor deze woning op zoek naar personen die hier willen samenwonen. Dit kan met je partner zijn, maar natuurlijk ook met een goede vriend/vriendin. Zorg bij interesse in deze woonruimte ervoor dat jullie beiden staan ingeschreven, reageren en ook beiden een volledig dossier aanleveren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod