Samenvatting
Deze bijzondere en ruime eengezinswoning uit 1800 heeft een woonoppervlakte van 135m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1800
 m2
135
kamers
4

Over deze antikraakwoning

Deze bijzondere en ruime eengezinswoning uit 1800 heeft een woonoppervlakte van 135m². Het betreft een karakteristieke woning met tuin. Je beschikt er over meerdere slaapkamers, een keuken, sanitaire voorzieningen en een woonkamer. De woonruimte bevindt zich op zeer korte afstand van het centrum van het gezellige Meppel.

De woning is al geruime tijd in beheer bij Interveste. Al in 2014 filmden we op locatie bij de bewoner die ons vertelde dat het huis oorspronkelijk van zijn ooms en opa is geweest. De video vertelt tevens meer over de geschiedenis van het pand.

https://www.interveste.nl/blog/2014/10/06/de-derde-generatie-antikraak/

Interveste Geschiedenis van het Bleekerseiland in Meppel

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

Voor deze antikraakwoning betaal je slechts € 100,- per maand per persoon. Als je hier alleen wil wonen betaal je € 150,- per maand. Je betaalt hier geen servicekosten voor.

We zijn voor deze woning op zoek naar personen die hier willen samenwonen. Dit kan met je partner zijn, maar natuurlijk ook met een goede vriend/vriendin. Zorg bij interesse in deze woonruimte ervoor dat jullie beiden staan ingeschreven, reageren en ook beiden een volledig dossier aanleveren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger