Samenvatting
Dit driekamerappertement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Let… Meer informatie
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
 m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze huurwoning

Dit driekamerappertement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien.

Let even op voor je verder leest:
Voor deze woonruimte verzoeken we je een historisch uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aan te leveren waarop jouw woonverleden te zien is. Dit document kun je opvragen via DigiD of bij de gemeente. 

Binnen in het appartement

Aan de rechterkant van de hal leiden de deuren je naar de badkamer en de eerste slaapkamer. Deze kamer kan ook functioneren als kantoor of berging. Als je na binnenkomst gelijk rechtdoor loopt, betreed je de woonkamer van ruim 20 vierkante meter.

Door de grote ramen in de kamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom het pand is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt (afhankelijk van het jaargetij uiteraard :D ).

De woonkamer geeft je ook toegang tot de keuken en de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van kastjes en opbergruimte voor al je boodschappen. In de grote tweede slaapkamer heb je meer dan genoeg ruimte om een royaal bed te plaatsen.

Buiten het appartement

Je kunt je ochtend hier heerlijk beginnen door de gordijnen te openen en de tuin in te lopen zodat je door de vroege ochtendbries in een keer klaarwakker kan worden.

In de tuin heb je ook nog een schuurtje tot je beschikking die je kunt gebruiken voor het plaatsen van je fiets of eventuele (tuin-)gereedschap.

Amsterdam en Alkmaar

De afstand naar Station Heiloo is slechts 1000 meter. De trein brengt je naar Amsterdam of Alkmaar. Beide steden zijn overigens ook te bereiken via de weg die langs Heiloo loopt. Heiloo ligt op minder dan een kwartier vanaf Alkmaar

Tijdelijke bewoning

Er zijn nieuwe plannen voor het gebouw. Wanneer en of die plannen uitgevoerd gaan worden kunnen we je nog niet vertellen. Tot die tijd zoeken we nieuwe tijdelijke bewoners in Heiloo die hier minimaal zes maanden willen wonen.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen €450,- per maand. Dit bedrag is exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van € 12,30.De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Voor deze woonruimte verzoeken we je een historisch uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aan te leveren waarop jouw woonverleden te zien is. Dit document kun je opvragen via DigiD of bij de gemeente. Je kan dit document toevoegen onder het kopje 'legitimatiebewijs'. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger