Zoek in onze veelgestelde vragen

Zoekresultaten

Ik wil mijn huur- of bruikleencontract opzeggen

Als je je huur of woonruimte wilt opzeggen dien je daarvoor een formulier in te vullen en op te sturen naar ons. Dat mag gewoon per e-mail (hebben we zelfs liever). Er zijn twee formulieren te vinden op onze Download pagina:

Opzegging tijdelijke huurovereenkomst

Opzegging bruikleenovereenkomst

Woon je antikraak? Dan heb je het formulier Opzegging bruikleenovereenkomst nodig (antikraak = bruikleen).

Hou er wel rekening mee dat je bij tijdelijke huur minimaal zes maanden voor ons woont. Eerder opzeggen kan wel, maar je betaalt dan door totdat de zes maanden volledig zijn en zult ook echt moeten blijven wonen tot de eerste datum van opzegging.

LET OP:
De opzegtermijn bij antikraak of bruikleen is 4 weken.
De opzegtermijn bij tijdelijke huur is 1 maand.

Dat lijkt bijna hetzelfde, maar is het dus niet!

Wat is de Club van vrijwilligers?

De Club van vrijwilligers is opgericht in 2019 door Interveste. Wij merkten dat onder onze bewoners heel veel mensen graag iets meer wilden betekenen voor anderen. Daarom zijn we op zoek gegaan welke activiteiten mensen zouden willen doen voor anderen of hun wijk.

Voor sommige projecten zoeken we bijvoorbeeld enkel mensen die het leuk vinden om een praatje te maken met anderen, of die het leuk vinden om te bloggen of vloggen over hun wijk. Ook kan het zijn dat we mensen zoeken die het leuk vinden om te tuinieren.

Iedereen die zich inschrijft bij Interveste kan zich aansluiten bij de Club van vrijwilligers. Het is echter niet verplicht. We bieden nog steeds gewoon woon- en werkruimte aan aan mensen die zich liever niet voor andere taakjes inzetten. Meer over de Club van vrijwilligers vind je op onze blog.

Veelgestelde vragen