Interveste Maastricht

Interveste Maastricht

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Wij kunnen u helpen met oplossingen als: Antikraak Maastricht, tijdelijke huurwoningen of tijdelijke werkruimtes.

Maastricht is de hoofdstad van Limburg. Na 2007 is het inwonersaantal van Maastricht weer steigende, mede door de toename van studenten aan de Universiteit van Maastricht. Maastricht is bekend om zijn ligging aan de Maas, De Sint-Pietersberg, en het prachtige Vrijthof. Bekende Maastrichtenaren zijn Pieter van den Hoogenband, André Rieu, Beppie Kraft, Felix Meurders, Bram Moszkowicz, Benny Neyman en Hans van der Togt. In Maastricht en nabijgelegen plaatsen kunt u terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Interveste helpt leegstand in Maastricht tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Interveste Maastricht

Ons regiokantoor in Maastricht is vanaf heden gesloten. Je kunt direct contact opnemen met ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Maastricht of omgeving. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste
Maastricht vrijthof