Beheer woningen

Huizen worden kort voor de sloop of renovatie opgeleverd

De herstructurering van woonwijken vraagt om een bijzondere benadering. Soms biedt tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet uitkomst, maar vaak is meer flexibiliteit gewenst zonder dat dit ten koste van de zekerheid gaat. In die gevallen plaatst Interveste tijdelijke bewoners in de woningen op basis van bruikleen - eventueel in aansluiting op de verhuur.

Door deze in de praktijk bewezen formule kan Interveste zeer kort voor de sloop of renovatie volledig ontruimen en opleveren.
Interveste plaatst tijdelijke bewoners, huiswachten, die niet alleen wonen maar ook waken. Onze goed geïnstrueerde huiswachten worden voorzien van een brandveiligheidspakket en kunnen dag en nacht een beroep doen op onze calamiteitendienst.

Daarnaast biedt Interveste voor grotere projecten huismeesterdiensten, een aantrekkelijk alternatief voor een reguliere onderhouds- of bewakingsservice. Omdat ook de betrokkenheid van buitenaf van belang is, informeren wij politie, brandweer en omwonenden.

Naast die extra waakzaamheid zorgt het gecertificeerd slotensysteem voor een gecontroleerde toegang en krijgen ongewenste individuen geen kans. Een unieke werkwijze die maximale zorg, representativiteit en leefbaarheid van de woonomgeving garandeert.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Direct contact