Interveste Leegstandbeheer Den Bosch
's-Hertogenbosch

Interveste Den Bosch

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in 's-Hertogenbosch beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeente 's-Hertogenbosch, de Rijksoverheid, zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen etc in beheer in 's-Hertogenbosch. Het hoofdkantoor van Interveste is ook gevestigd in 's-Hertogenbosch. We beheren namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste.

Interveste helpt leegstand in 's-Hertogenbosch tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Onze artikelen over 's-Hertogenbosch

Interveste 's-Hertogenbosch

Veemarktkade 8
5222 AE, 's-Hertogenbosch
Telefoon: 088-1188000

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger