Interveste Den Bosch
Interveste Den Bosch

Interveste Den Bosch

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in 's-Hertogenbosch beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeente 's-Hertogenbosch, de Rijksoverheid, zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen etc in beheer in 's-Hertogenbosch. Het hoofdkantoor van Interveste is ook gevestigd in 's-Hertogenbosch. We beheren namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste.

Interveste helpt leegstand in 's-Hertogenbosch tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Interveste 's-Hertogenbosch

Magistratenlaan 186
5223 MA 's-Hertogenbosch
Telefoon: 088 626 2200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in 's-Hertogenbosch. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste
Locatie Den Bosch Interveste - Gruyterfabriek