Interveste Groningen

Interveste Groningen

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Groningen en omgeving beheert Interveste woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Voor een kleine studentenkamer betaal je als bewoner in Groningen als snel 400 euro. Een antikraakwoonruimte kun je al bewonen voor €100,- per maand. Het enige wat wij dan van je verlangen is dat je goed op de buurt en de woonruimte past.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Groningen een werklocatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen.

Mijn Interveste

Je kunt je ook inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Groningen. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste

Regiokantoor Interveste

Noord Paterswoldseweg 806
Ground floor
9728 BM Groningen
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9:00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

locatie Interveste Groningen

Beschikbaar aanbod regio Friesland en Groningen


Interveste beheert in heel Nederland namens gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele plaatsen in de noordelijke provincies Groningen en Friesland kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod. Staat er momenteel geen interessante ruimte bij? Hou dan onze website in de gaten want het aanbod verandert continu.

Naar woningaanbodpagina
locatie groningen uitgaan