Interveste antikraak en leegstandsbeheer in Groningen
Groningen

Interveste Groningen

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Groningen en omgeving beheert Interveste woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Voor een kleine studentenkamer betaal je als bewoner in Groningen als snel 400 euro. Een antikraakwoonruimte kun je al bewonen voor €100,- per maand. Het enige wat wij dan van je verlangen is dat je goed op de buurt en de woonruimte past.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Groningen een werklocatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen.

Interveste antikraak en leegstandsbeheer kantoor in Groningen

aanbod woonruimte

Beschikbaar aanbod regio Friesland en Groningen

We beheren in heel Nederland namens gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele plaatsen in de noordelijke provincies Groningen en Friesland kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod. Staat er momenteel geen interessante ruimte bij? Hou dan onze website in de gaten want het aanbod verandert continu.

Je kunt je ook inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt. Met dit account kun je ook direct reageren op al het aanbod.

Interveste helpt leegstand ook in Groningen tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Regiokantoor
Interveste Noord

Paterswoldseweg 806
Ground floor
9728 BM Groningen
Telefoon: 088-1188000

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger