Interveste antikraak en leegstandsbeheer in Groningen
Groningen

Interveste Groningen

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Groningen en omgeving beheert Interveste woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Voor een kleine studentenkamer betaal je als bewoner in Groningen als snel 400 euro. Een antikraakwoonruimte kun je al bewonen voor €100,- per maand. Het enige wat wij dan van je verlangen is dat je goed op de buurt en de woonruimte past.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Groningen een werklocatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen.

Interveste antikraak en leegstandsbeheer kantoor in Groningen

aanbod woonruimte

Beschikbaar aanbod regio Friesland en Groningen

We beheren in heel Nederland namens gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele plaatsen in de noordelijke provincies Groningen en Friesland kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod. Staat er momenteel geen interessante ruimte bij? Hou dan onze website in de gaten want het aanbod verandert continu.

Je kunt je ook inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt. Met dit account kun je ook direct reageren op al het aanbod.

Interveste helpt leegstand ook in Groningen tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Regiokantoor
Interveste Noord

Paterswoldseweg 806
Ground floor
9728 BM Groningen
Telefoon: 088-1188000

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Contact met Interveste

Facebook Messenger